tisdag 22 februari 2011

Hos den lokala skrothandlarn

Allt vägs på vågar, alltså inte bilen som i Sverige då det går lite fortare, nä då piece by piece ska det vägas. Det slutade på 1,2 ton, 2 500 svenska riksdaler rakt ner i fickan blev det :) kanske inte för pengarnas skull men nu är jag av med skrotet från tomten, det ville sig ringla lite vänner utan ben och fötter precis just där, pengarna = bonus

8 kommentarer:

  1. Fick du pengar för att de hämtade ditt skrot? Hoppas de fick med sig ormarna också. Grattis! Thailand är fantastiskt, Sverige är skitkallt och svindyrt och skrotet vill ingen ha...

    SvaraRadera
  2. Japp, förhoppningsvis ormarna oxå, jag försökte hålla för hålen på rören när vi lastade :)

    SvaraRadera
  3. Vi ska byta spis och jag får betala 870,92THB för bortforsling av det gamla skrotet som står här nu. Dessutom tar de 2210,81THB för att bära upp den nya spisen från gatan (upp i hissen) in i köket. Jävla dyr service i Kallsverige!

    SvaraRadera
  4. Va!!! Fick du inget för den gamla??
    Jag gav svågern 200 baht och Nui’s kusin ett järnrör som betalning, det var ju ändå över ett ton med skrot :) Fungerar inte byteshandel hos dig, du var ju på mig förut om det ;)

    SvaraRadera
  5. Nej här ska alla ha betalt. Fick hit en elektriker svart (100:-) för att kolla om nollan var framdragen i uttaget. Tog ca 2 minuter, varav 1 minuet kallprat, timlön: 3000:- Jävla hantverkare! ;-) (Kan jag lägga en orm i ugnen tror du?)

    SvaraRadera
  6. Jag säger ju att vi hantverkare har det svårt i dessa tider ;)
    Jag tyckte det var billigt, en röding brukar vara start taxan, Det är framkörning, maskiner och energiskatt mm. Inte för att jag jobbar på det sättet men... :)

    SvaraRadera
  7. Elektrikern var hos grannen och kom in till mig när han hade vägarna förbi. Han ville ha en röding men jag gav han en hundring i stället, hade ingen röding hemma... Sjysst av han att dyka upp och lugna ner mig med sin lilla isnpektion. Nu blir det en ny Electrolux induktionsspis för 13,500SKR. Välkomna på en blixtsnabbt lagad middag sen när ni kommer till Kallsverige...

    SvaraRadera